image description

Віктор Житкевич – справжній експерт для клієнтів

Віктор Житкевич, менеджер із просування PL СНД, – один із найклієнтоорієнтованіших працівників нашої компанії. Він постійно взаємодіє з клієнтами, співпрацює з різними партнерами, враховує їхні побажання і надає оперативну допомогу з усіх питань. Пропонуємо вам познайомитися з історією становлення Віктора в компанії.

«Ласкаво просимо в сім’ю»

Уперше в «Омезі» я з’явився під час проходження співбесіди. Я знав, що «Омега» – велике підприємство. Але, оскільки працював у таких немаленьких організаціях як «Агро-Союз» (під час його розквіту), «Агропромтехніка» і «Укравтозапчастина», то масштаби підприємства мене не вразили. Вразило ставлення до мене з боку практично всіх, із ким мені довелося спілкуватися. І це враховуючи, що я приїхав тільки на співбесіду. Менеджер з підбору персоналу поводилася так, наче ми з нею давні й добрі знайомі. Не менш вражаючим була й сама співбесіда, на якій був присутній Ярослав Васильович Бисага. Бесіда пройшла в доброзичливій атмосфері та закінчилася фразою: «Ласкаво просимо в сім’ю!».

Принадність роботи – у людському спілкуванні

Робота у мене досить складна, але цікава. Іноді доводиться працювати і вечорами. Доводиться спілкуватися (і не просто спілкуватися, а спілкуватися для досягнення результату) з клієнтами, які працюють у різних регіонах України і в різних сегментах бізнесу з продажу автокомпонентів. Це і директори солідних компаній, і менеджери-закупівельники, і приватні продавці. Але якраз у цьому і принадність – в людському спілкуванні. Також мені подобається розуміти, що я не сам в роботі, поруч є величезний колектив. І це розуміння дає впевненість.

Керівник Віктора, Сергій Литвинов, говорить про його високий професіоналізм і виділяє такі ділові якості: порядність і відповідальність, переконливість і відкритість, технічна підготовка та пунктуальність. Сергій із гордістю ділиться робочими досягненнями Віктора: максимальна представленість власних брендів «Омеги» і велика кількість активної клієнтської бази, відмінний контакт з усіма операторами, активна залученість всіх учасників просування власних брендів «Омеги».

«Я завжди порівнюю Вітю з чітким німецьким механізмом, у якого все дуже грамотно вивірено і розплановано, буквально по хвилинах, – говорить Сергій. – Я думаю, його найсильніші якості – пунктуальність і технічна підготовка. Для багатьох клієнтів Вітя – справжній експерт, і якщо він щось радить – це треба брати. В колективі він нікому ніколи ні в чому не відмовляє, завжди підкаже і проконсультує.

Віктор дуже відданий компанії, дуже переживає, коли виникає якийсь збій у процесах. Ніколи не пройде повз «брудної попільнички». А ще у Віті немає шкідливих звичок, і весь вільний час він вважає за краще проводити в колі своєї сім’ї й улюбленого собаки».

Успішне подолання труднощів

Труднощі є в будь-якій роботі, вони виникають, як ззовні (обставини, що не залежать від нас), так і зсередини (всі ми живі люди, і від помилки ніхто не застрахований). Багато труднощів виникає через те, що ми – велика компанія. Долати їх допомагає розуміння, чому та чи інша людина чинить саме так. Та й безпосереднє спілкування з колегами, як правило, допомагає вирішити проблему. До речі, згадуються слова одного з керівників: «Не було б проблем – не було б потреби в нашій роботі».

Улюблене захоплення

Захоплення у мене досить несучасне: ремонт та поліпшення стану легкового автомобіля. Якщо була якась проблема, щось було погано і не так, після мого втручання стає краще. І це почуття дарує радість.